Artikelen speciaal voor jou geselecteerd

#oogstenmetculvita: dit kan je winnen!

Upload nu de mooiste foto van jouw oogst op je social met de hashtag #oogstenmetculvita en win een uniek Culvita-pakket!

Lees verder

Dit hebben jouw (witte) asperges nodig

Kweek je zelf witte asperges? Dan geven we je graag wat tips om ze het best te laten groeien en het langst lekker te houden.

Lees verder

Earl grey thee zat? Deze verse kruiden móét je proberen

Er gaat niets boven een kopje thee. Eens iets nieuws proberen? Experimenteer dan met deze bijzondere kruidencombinaties. Geniet van jouw theemoment!

Lees verder

Deze kruiden mogen niet ontbreken in je moestuin

Verse kruiden uit de tuin zijn gezonder, smaakvoller en altijd op voorraad! Deze kruiden komen altijd van pas en mogen niet ontbreken in je moestuin.

Lees verder

Stappenplan voor het aanleggen van je moestuin

Heb je altijd al een moestuin gewild? Maart is hét moment om te beginnen! De kans op vorst is in deze maand minimaal en je kan meteen beginnen met planten. Maar hoe begin je? We hebben een stappenplan ontwikkeld voor het aanleggen van een moestuin.

Lees verder

Koken uit de moestuin: recept voor groentestoof met pastinaak

De temperaturen dalen, ook in de moestuin. Het is nu de tijd om winterse groentes te oogsten, zoals pastinaak en winterwortelen. Ga de culinaire uitdaging aan in de keuken met deze groentes en kokkerel heerlijke gerechten. Bijvoorbeeld de groentestoof met pastinaak en walnoot. 

Lees verder